TCL'den kablosuz taşınabilir router cihazı

- Güncelleme:
TCL'den kablosuz taşınabilir router cihazı

TEKNOLOJİ Haberleri

Kullanıcılara gelişmiş deneyimler sunmak için birbirini tamamlayan geniş bir ürün portföyü sunan TCL’in kablosuz router cihazı TCL LINKZONE MW63VK Türkiye’de satışa sunuldu.

ÖMER ÇELİK'İN HABERİ - TCL LINKZONE MW63VK, 5G Wi-Fi ihtiyacınızı karşılayan bir ürün olarak dikkat çekiyor. 300 Mbps’ye varan indirme ve 50 Mbps’ye varan yükleme hızlarıyla TCL LINKZONE MW63VK, sanki ofisteymişsiniz hissi veriyor. Cihazda bulunan dahili 4 LED ışık, sinyal alıp almadığınızı veya Wi-Fi ağınızın çalışıp çalışmadığını gösteriyor. SMS ışık göstergesi gelen SMS mesajları hakkında sizi bilgilendirirken pil durumunu her zaman öğrenmeniz de mümkün. Cihazın 2.150 mAh Li-ion pili çalışma ve eğlence ihtiyaçlarınızın çoğunu karşılamak için 8 saate kadar kullanım imkânı sağlıyor. Bekleme modunda ise pil ömrü 300 saate kadar sürüyor.

Ayrıca cihaz ebeveyn kontrolleri ve güvenli misafir ağı özellikleri ile kablosuz ayarlarınızı özelleştirme imkânı sunuyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...