Xiaomi Pad 7 serisi Xiaomi 14 tasarımıyla geliyor! İşte özellikleri

Düzenleyen: / Kaynak: Digital Chat Station
- Güncelleme:
Xiaomi Pad 7 serisi Xiaomi 14 tasarımıyla geliyor! İşte özellikleri

TEKNOLOJİ Haberleri  / Digital Chat Station

Merakla beklenen Xiaomi Pad 7 ve Pad 7 Pro için geri sayım başlarken, şirketin yeni tablet cihazlarının Xiaomi 14'e benzer bir tasarımla geleceği ortaya çıktı.

Çinli teknoloji devi Xiaomi kısa süre önce Xiaomi Pad6 serisi tablet modellerini piyasaya sürmüştü. Sırsaıyla Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 870 ve Snapdragon 8 Gen 1 çipinden beslenen bu tabletler, kısa sürede büyük bir ilgi topladı. Şimdi ise şirket, sıradaki tablet serisi olan Xiaomi Pad 7 ailesi için çalışmalara başladı.

Digital Chat Station tarafından aktarılan bilgilere göre merakla beklenen Xiaomi Pad 7 ve Pad 7 Pro modelleri, şirketin yeni amiral gemisi akıllı telefonu olan Xiaomi 14'ten ilham alan bir tasarıma sahip olacak.

XİAOMİ PAD 7 TASARIMI HAKKINDA İLK BİLGİLER GELDİ

Xiaomi'nin amiral gemisi akıllı telefon serisi Xiaomi 14 kendine has tasarımıyla ilgi odağı haline gelmiş durumda. Şirketin yeni tablet serisi de bu cihazın eşsiz tasarımından esinlenen bir görünüm izleyecek. Tıpkı Xiaomi 14'teki gibi Pad 7 serisinde de kamera modülü arka tarafta sol üst köşeye konumlandırılacak. Kameralar kare bir kurulum içinde gelecek.

Xiaomi Pad 7 serisi Xiaomi 14 tasarımıyla geliyor! İşte özellikleri

İddialara göre merak edilen cihaz, LCD tipibir ekran ile karşımıza çıkacak. Bu sayede şirket, ekran kalitesi ve maliyet konusunda önemli bir denge sağlayacak.

Xiaomi Pad 7 Pro'nun performans canavarı bir donanıma sahip olacağı tahmin ediliyor. İddialara göre tablette Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon8 Gen 2 yonga setinden yararlanılacak. Serinin standart modeli ise Snapdragon 8 Gen 1 ya da Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga setiyle gelecek.

Xiaomi henüz merak edilen yeni tablet serisi için bir çıkış tarihi açıklamadı. Ancak şirketten ilerleyen süreçte konuya ilişkin bir açıklama yapılması bekleniyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Digital Chat Station
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...