YouTube 1 yıllık Music aboneliği hediye ediyor! Katılım şartları belli oldu: İşte yapmanız gerekenler

Düzenleyen:
- Güncelleme:
YouTube 1 yıllık Music aboneliği hediye ediyor! Katılım şartları belli oldu: İşte yapmanız gerekenler

TEKNOLOJİ Haberleri

YouTube Music başlatacağı yeni bir program kapsamında seçilen kullanıcılara bir yıllık ücretsiz YouTube Music Premium aboneliği hediye edeceğini açıkladı. İşte gereken şartlar…

ABD merkezli teknoloji şirketi Google’ın bünyesinde yer alan video akış hizmeti YouTube, kullanıcıları heyecanlandıran bir duyuru yaptı. Popüler müzik akış hizmeti Spotify ile rekabeti gittikçe artıran şirket, ‘Listening Room’ yani ‘Dinleme Odası’ adlı bir program başlatacak. Bu program kapsamında şirket, seçilen kullanıcılara bir yıllığına YouTube Music Premium aboneliği hediye edecek.

Bununla birlikte, mevcut üyelik fiyatlarını da hemen hatırlatalım. YouTube’ın uygulamalarındaki abonelik fiyatları 21 Ocak 2023 itibarıyla şu şekilde:

-YouTube Music aylık 29,99 TL

-YouTube Premium aylık 39,99 TL

-YouTube Music Family aylık 46,99 TL

-YouTube Premium Family aylık 79,99 TL

YOUTUBE MUSİC LISTENING ROOM NEDİR?

Peki, Youtube Music Listening Room nasıl başvurulur? YouTube, Spotify ile rekabet eden ‘Music’ isimli müzik uygulamasının kullanımını yaygınlaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca platform, kullanıcı deneyimini de artırmayı amaçlıyor.

‘Dinleme Odası’ olarak duyurulan ve seçilen kullanıcılara bir yıllık Music aboneliği hediye edilecek olan program kapsamında kullanıcılara yeni özellikleri test etme imkanı verilecek. Böylece kullanıcılardan gelen geri bildirimler ile platform yeni özelliklerini geliştirecek. Şirket ayrıca seçilen kişilere bir yıllık YouTube Music Premium aboneliği de hediye edecek.

Peki, kullanıcılar YouTube’e nasıl geri bildirim yapacak? Açıklamaya göre test edilen özelliklerin geri bildirimi Discordgrubu sayesinde yapılacak.  

YOUTUBE MUSİC 1 YILLIK ABONELİK HEDİYE EDİYOR

YouTube’un duyurduğu Listening Room programına dahil edilecek kullanıcılardan şirket bazı şartları karşılamasını istiyor. Bu şartları karşılayan herkesin de programa dahil edilemeyeceği vurgulandı. Peki, YouTube Music Listening Room kriterleri neler?

- Müzik aşığı olmak,

- Bir yıl boyunca birincil müzik uygulaması olarak YouTube Music’i seçmek (aynı anda rakip bir müzik akış platformu kullanmanız yasak değil),

- Discord’da kurulacak grupta konuşmalara ve anketlere düzenli geri bildirimde bulunmak,

- Discord grubundaki herhangi bir bilgiyi grup dışında kimseyle paylaşmamak.

YouTube, 1 yıllık abonelik hediye edilecek kişileri bu şartları sağlayan ve formu eksiksiz dolduran kişiler arasından seçecek. Forma buradan ulaşabilirsiniz.

YOUTUBE MUSİC LISTENING ROOM AVANTAJLARI

Müzik akış devi, Listening Room programına seçilen kişilerle Şubat 2023’te iletişime geçeceğini açıkladı. Ülke sınırlaması da bulunmuyor yani Türkiye’den de katılım gösterilebilir. Başvuru formunda ise müzik tercihlerinizden ne sıklıkla müzik dinlediğinize kadar çok çeşitli sorular yer alıyor.

YouTube, Listening Room programına kabul edilecek kişilerin sahip olacağı avantajları şu şekilde sıralıyor;

- Ücretsiz bir yıllık Youtube Müzik Premium üyeliği,

-  Özel içeriklere önceden erişim hakkı

-  Youtube Music’in geleceğine doğrudan etki etme şansı

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet Emre Yurdugüzel29 Ocak 2023 14:43

1 şubat 2023 de banada verilsin tüm kullanıcılara verilsin

Sonraki Haber Yükleniyor...