Bayraktar KIZILELMA’nın kanatları monte edildi: Selçuk Bayraktar yeni gelişmeyi paylaştı

Düzenleyen:
Bayraktar KIZILELMA’nın kanatları monte edildi: Selçuk Bayraktar yeni gelişmeyi paylaştı

TÜRKİYE Haberleri

Bayraktar KIZILELMA Muharip İnsansız Uçak Sistemi (MİUS)’nin kanatlarının montajı tamamlandı. Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından yeni gelişmeyi paylaştı. KIZILELMA’nın üretim faaliyetleri devam ediyor.

Rusya’nın saldırılarına karşı Ukrayna’nın caydırıcı gücü olan TB2’ler dünya basınına konu olduktan sonra yeni gelen serileri de ilgi çekti. Türkiye’ye Bayraktar TB2 ve TB3’lerden sonra AKINCI TİHA ve serileri, Bayraktar KIZILELMA müjdesi verildi.

Baykar Savunma, Muharip İnsansız Uçak Sistemi (MİUS) Projesi kapsamında geliştirilen KIZILELMA’nın üretim faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’nin en büyük insansız hava aracının, gelecek yıl ilk uçuşunu gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Bayraktar, paylaşımında, "Pazar günü sülale boyu toplandık. AKINCI kareye sığmadı, maketi geldi. CEZERİ isim babasının yaşadığı yer Diyarbakır'da. Ama KIZILELMA kanadını yeni takıp aramıza katılınca, hemen resim çekilelim dedik" ifadelerini kullandı. KIZILELMA’nın Mock-Up’nın son olarak kanatlarının montajı tamamlandı.

Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA'nın ilk prototipinin üretim geliştirme modeli entegrasyon hattına girmişti.

Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilme çalışmaları devam eden muharip insansız uçak sistemi BAYRAKTAR KIZILELMA (MİUS), geleceğin muharebe konseptine yön verecek.

Baykar tarafından geliştirilen ve dünyada oyunu değiştiren Bayraktar İHA/SİHA’ların tecrübesiyle yola çıkılarak geliştirme çalışmaları yürütülen muharip insansız uçak sistemi, geleceğin teknolojileriyle donatılarak hizmet edecek.

 

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...