İnsanlar ölüyor, Avrupa izliyor

- Güncelleme:
İnsanlar ölüyor, Avrupa izliyor

TÜRKİYE Haberleri

Ekonomik kriz ve ağır kış şartları Avrupa'nın hem belini büktü, hem de geleneklerini değiştirdi! Krizin vurduğu binlerce kişi işlerinin ardından evlerini de kaybedip, sokaklarda yaşamaya başladı. Evsiz sayısı 3 milyonu buldu. Soğuk yüzünden donanların sayısı 200'ü geçti. Kıtayı sallayan kriz öncesi, hayvan hakları için bile ortalığı birbirine katan AB ülkeleri, bu ölümleri izlemekle yetiniyor. Liderler, sokaktakileri kurtarmak adına adım atmıyor.

Ağır kış şartları, Avrupa'nın gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Mali krizden en fazla etkilenen ülkelerde, işten çıkarılmalar, iflaslar, intiharlar, uyuşturucu kullanımı ve tabii ki evsiz sayısında büyük bir patlama yaşanıyor. Buna bir haftadır etkisini gösteren dondurucu kış da eklenince dramın boyutu arttı. Evsiz sayısının 3 milyona yaklaştığı Avrupa'da 220'den fazla kişi donarak hayatını kaybetti.

HABERİN DEVAMI

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...