Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mersin'e evleri dolu bastı

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Mersin'e evleri dolu bastı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Mersin'in Tarsus ilçesinde yüksek kattaki evleri dolu basması görenleri hayrete düşürdü.

İlçede etkili olan şiddetli sağanak ve dolu nedeniyle bir apartmanda birçok daireyi dolu bastı. Lavabo ve banyo süzgeçlerinden çıktığı iddia edilen dolu taneleri evleri su içerisinde bıraktı. Altaylılar Mahallesi'ndeki 3. kattaki evinde oturan Yılmaz Özen, lavabo ve banyodan sesler geldiğini söyledi. nbsp; Şaşkınlık içinde olduğunu söyleyen Özen ''Ben evimi 3 ay önce almıştım. Aniden banyo tarafından bir ses geldi. Banyoya gittiğimizde tamamen doluyla kaplıydı. Lavabodan, klozetten ve giderlerden dolu geliyordu. Evimizi olduğu gibi bastı. Gözlerimize inanmadık. Müteahhidi aradık. 'Benim evim 11. katta su bastı' yanıtını verdi. Güya lüks bir yer. Görün halimizi'' konuştu.

Aynı apartmanda karşı dairede doludan dolayı büyük zarar gördüğü tespit edildi. Ev sahipleri ise ellerinde temizlik malzemeleri ile evlerini temizlemeye çalıştılar. Sular içinde kalan parkeler ise zarar görürken, lambalardan da su damladığı görüldü.

Tarsus Belediyesi ekipleri de yollardaki birikintileri ve logar kapaklarını kontrol ederek, temizlik çalışması yapıyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...