Daniele Santarelli Filenin Sultanları'nı Avrupa şampiyonu yapmaya geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Daniele Santarelli Filenin Sultanları'nı Avrupa şampiyonu yapmaya geldi

VOLEYBOL Haberleri

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli düzenlenen basın toplantısında 2+4 yıllık sözleşmeye imza atarken samimi açıklamalarda bulundu. İtalyan çalıştırıcı, "Türkiye’de şu ana kadar şampiyonluk kazanılmadı. Bunu ortaya çıkarmak için doğru yerde olduğumu düşünüyorum ve umarım ki bunu hep birlikte yapabiliriz" dedi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda başantrenörlüğe getirilen Daniele Santarelli'yle 4 yılı opsiyonlu 6 yıllık sözleşme imzalandı. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve İtalyan çalıştırıcı, düzenlenen basın toplantısında soruları cevaplandırdı.

"ÜST DÜZEY OYUNCULAR VAR"

Neler yapabileceğini sahada göstereceğini söyleyen İtalyan çalıştırıcı, "Yapacaklarımı burada gösteremem. Ben işimi çok iyi yapabileceğime inanıyorum. Üst seviyede çok iyi oyuncular var. Çok fazla alternatif ve imkan var. Bu sebeple de üzerimdeki baskı çok olacaktır" dedi. Çalışmak için en iyi yerde olduğunu söyleyen Santarelli, “Türkiye’de şu ana kadar şampiyonluk kazanılmadı.

Bunu ortaya çıkarmak için doğru yerde olduğumu düşünüyorum ve umarım ki bunu hep birlikte yapabiliriz. Bugün için herkese çok teşekkür ediyorum. Bugünün bitmesini hiç istemiyorum ama tabii ki gerçekler var ve yarın dönmem gerekiyor. Kulübüme dönüp işimi yapacağım ama kulüpteki işler bitince dönüp işimi yapacağım. Bu yaz harika bir dönem olacak bizim için" diye konuştu.

https://twitter.com/TVForgtr/status/1610671987868721152

"VOLEYBOL HASTASIYIM"

Türk voleybolunu yakından takip ettiğini ifade eden Daniele Santarelli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Voleybol maçı seyretmek benim ilacım, bunu yapmadan duramıyorum. Türkiye liginin de seviyesi çok yüksek olduğu için çok fazla maç izliyorum. En iyi oyuncuların seviyelerini biliyorum ama sadece en iyileri değil Türkiye’deki bütün oyuncuları bilmek istiyorum. Türk Milli Takımı’nın antrenörü olarak bütün oyunculara dokunmam gerekiyor. Sadece 20 oyuncuyla kendimi sınırlayamam. Genç oyuncularla çalışmayı çok seviyorum. Başkanım bana projesinden ve düşüncesinden bahsedip bunun uzun vadeli olduğunu anlattığında, genç oyuncularla çalışacağım için çok heyecanlandım. Sadece A Milli Takım değil her yaş kategorisindeki oyuncuları takip edeceğim."

Daniele Santarelli Filenin Sultanları'nı Avrupa şampiyonu yapmaya geldi

Düzenleyen:  - VOLEYBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...