Tırın çarparak metrelerce sürüklediği araçtan yara almadan kurtuldular

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tırın çarparak metrelerce sürüklediği araçtan yara almadan kurtuldular

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde tırın çarparak sürükleyerek bariyerlere sıkıştırdığı otomobildeki 4 kişilik aile kazayı yara almadan atlattı.

Edinilen bilgiye göre İzmit Körfez Mahallesi mevki'i D-100 karayolu üzerinden yan yola giren T.A. idaresindeki tır, yan yoldan aynı istikamete gitmekte olan N.K. idaresindeki otomobil ile çarpıştı. Çarpışma sonrasında tırın önüne alarak yaklaşık 20 metre sürüklediği otomobil bariyer ile tır arasında sıkıştı. Sıkışan aracın kapılarını açamayan 4 kişilik aile ise itfaiye ekiplerinden yardım istedi. 

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerince hurdaya dönen araçtan burunları bile kanamadan çıkarılan 1’i çocuk 4 kişilik aile bir süre kazanın şokunu atlatamadı. Kullanılamaz hale gelen otomobil otoparka çekici ile yoldan kaldırılırken, polis ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı. 
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...