Ankara’da feci kaza: 2 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ankara’da feci kaza: 2 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ankara'da kavşakta iki araç çarpıştı. Bu sırada yaya geçidinden geçmeye çalışan bir kişi, kaza yapan aracın altında kaldı.

Kaza, öğlen saatlerinde Etlik Mahallesi'nde Etlik ve Süleymaniye Caddeleri kavşağında yaşandı. Etlik Caddesi'nden aşağı doğru seyreden Ü.V. idaresindeki 06 VUS 12 plakalı lüks araç, M.A.'nın kullandığı  panelvan araçla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle lüks araç savrulurken, o esnada yaya geçidinden geçmekte olan R.B. isimli vatandaş aracın altında kaldı. Kazayı gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaralanan iki kişiyi Ankara’daki çeşitli hastanelere kaldırdı. Kazazedelerden biri ayakta tedavi edilirken, R.B.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Her iki aracın da kullanılamaz hale geldiği kaza ile ilgili polis inceleme başlattı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...