Babanızı renklendirin

Babanızı renklendirin

YAŞAM Haberleri

Bu senenin modası renkli kıyafetler olacak. Âdeta şehirlerde California rüzgârı esecek. Siz de babanıza rengârenk giyecekler alarak onları modaya uydurabilirsiniz.

Babalar Günü’ne sayılı günler kaldı. Ne alacağım diye düşünen çocuklara U.S. Polo Assn. çok yardımcı olacak gibi... U.S. Polo Assn. İlkbahar-Yaz 2019 sezonuna alışıldık renkliliğine yeni tonlar katarak, zengin bir giriş yapıyor. Klasik USPA renklerinin yanı sıra, mor, mürdüm ve pembenin en can alıcı tonları ile karşımıza çıkıyor. Sıcak çöllerin tatlı esintilerinden ve California’nın tabii stil şifrelerinden ilham alan U.S. Polo Assn âdeta bir yaz havası sunuyor. “Denim Aşkı”nı en güzel yansıtacak zengin parçalar bu sezon da modaya yön verecek. Mevsimin gizli tüyosu: Beyaz denim. Tatilde de şıklık ve konfordan vazgeçmeyenleri cezbedecek ince dokulu tişörtler, harita baskılı, keten karışımlı şortlar, konforlu sandaletler, salaş elbiseler ve dökümlü gömlekler, dingin çöl ruhuna dinamizm katacak. Seyahatine eşlik ederken tarzını bir “yapboz” gibi tamamlayacak olan kullanışlı sırt çantaları, tatil kombininin olmazsa olmazı... Klasik çizgiler ve smart casual duruştan vazgeçemeyenler erkekler için klasik görünümlü spor parçalar, centilmen şıklığın temsilcisi oluyor. Rahat formlu blazer ceketler de beyleri konfor yolculuğuna çıkarıyor. USPA’nın gelenekselleşen baba oğul kombinleri bu sezon da yine çok renkli. Bire bir kopyalanmış parçalar, renk ve desenlerden yola çıkılarak eşleştirilmiş uyumlu seçenekler, bütün aileyi bir araya getirecek.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...