Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hastaneden firar ettiler

Hastaneden firar ettiler

YAŞAM Haberleri

İstanbul ve Ankara’da iki farklı hasta, gözetim altındayken hastaneden kaçtı. Ardından film gibi bir kovalamaca yaşandı.

Yüksek ateş ve öksürük şikâyeti olan genç bir kız, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitti. Hastaya hemen koronavirüs testi yapıldı, sonuçlar çıkana kadar beklenmesi söylendi. Ancak o hastanenin penceresinden atlayarak kaçtı. Ardından da bir taksiye binip uzaklaştı. Durum emniyet birimlerine bildirildi. Taksi, Taksim Meydanı’nda durduruldu. Kapıyı açıp araçtan atlayan kız, koşmaya başladı. Peşinden giden polisler, yaşanan kısa kovalamaca sonrası şüpheliyi yakaladı. Simitçi tezgâhının arkasında tutulan hastaya sağlık ekipleri gelene kadar kimse dokunmadı. Özel kıyafetlerle gelen ekipler, kızı ambulansla tekrar hastaneye götürdü. Bu arada Beyoğlu Belediyesi, bölgede dezenfekte çalışması yaptı. Ankara’da da 36 yaşındaki Y.Y. koronavirüs şüphesiyle karantina alınmak isteyince hastaneden kaçtı. Y.Y. İnönü Mahallesi’ndeki ikametgâhında bulundu. İHA

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...