Kayıp hemşire cinayete kurban gitmiş

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kayıp hemşire cinayete kurban gitmiş

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aydın’ın Didim ilçesinde 10 Ekim tarihinden bu yana kayıp olarak aranan emekli hemşirenin polis tarafından gözaltına alınan erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Aydın'ın Didim ilçesinde 10 Ekim gecesinden bu yana haber alınamayan  2 çocuk annesi emekli hemşire Hatice Tusu’dan acı haber! Kayıp başvurusu sonrası harekete geçen Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çok sayıda güvenlik kamerasını mercek altına aldı. Polis,Tusu’nun son görüldüğü erkek arkadaşı emekli bankacı olan Suat A.'yı (58) Denizli Sitesi mevkiinde bulunan bir kafeteryada yakaladı. Gözaltına alınan Suat A. sorgusunda cinayeti itiraf etti. Zanlı, Hatice Tusu ile 3 yıldır sevgili olduklarını belirterek "Geçen hafta bana ayrılmak istediğini bildirince tartıştık. Boğarak öldürüp cesedini  Hisar Mahallesi’ndeki Arıtma Tesisi yakınındaki makilik alandaki bataklığa gömdüm" dedi. 
 Zanlının itiraflarından yola çıkan polis ekipleri, talihsiz kadının cansız bedenine ulaştı. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi de sevk edilirken, Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından ceset itfaiye ekiplerince toprak altından çıkartıldı. Talihsiz hemşirenin cenazesi otopsi için Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 
 Suat A. ise emniyetteki sorgusunun ardından Didim Adliyesine çıkartıldı. Zanlı, cinayetle ilgili olarak gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...