Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'da 3 hırsızlık zanlısı yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Adana'da 3 hırsızlık zanlısı yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Adana’da 6 iş yerinden ve 1 otomobilden 3 cep telefonu, 3 tablet, sucuk ve çanta çaldığı öne sürülen zanlılar yakalandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine 6 iş yeri ve 1 otomobilden hırsızlık olduğu yönünde şikayet geldi. Polis zanlıları yakalamak üzere iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede hırsızlığı Doğan U., Seyit K. ve Mehmet Ö.’nün gerçekleştirdiği belirlendi. Polis 6 iş yerinden ve 1 otomobilden 3 cep telefonu, 3 tablet, 15 kilo sucuk ve çanta çaldığı öne sürülen zanlıları evlerine yaptığı baskınla yakaladı. Zanlılar emniyete getirilerek sorguya alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Zanlıların yaptığı bazı hırsızlık olayları güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...