Uludağ'da kayıp cerrah alarmı

Düzenleyen:
Uludağ'da kayıp cerrah alarmı

YAŞAM Haberleri

Bursa'da lüks otomobili Uludağ yolunda kara saplı hâlde bulunan Bursa Uludağ Üniversitesi'nde görevli kalp cerrahı, Jandarma, AFAD ve arama kurtarma ekipleri tarafından iz takip köpekleri eşliğinde aranıyor.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp damar cerrahı olarak görev yapan 35 yaşındaki Mustafa Yalçın, sabah saat 08:00'de otomobili ile evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Saat 11:00'de girmesi gereken ameliyata gitmeyen Yalçın'ı merak eden ekip arkadaşları cep telefonundan kendisine ulaşamayınca evini aradı. Evden sabah saatlerinde ayrıldığı bilgisi üzerine durum polis ve Jandarma ekiplerine haber verildi. Kalp cerrahının cep telefonu sinyallerinin Uludağ yolu üzerinden gelmesi sonrası ekipler bu bölgeye yoğunlaştı. Yapılan araştırma neticesinde Yalçın'a ait lüks otomobil, Uludağ yolu Yiğitali Mevkisi'nde kara saplanmış hâlde kapıları kilitli vaziyette bulundu. Aracın bulunduğu noktadan itibaren doktorun gidebileceği alanlar Jandarma, AFAD, ANDA ve NAK arama kurtarma kiplerinden oluşan 50 kişilik bir grupla aranmaya başlandı. Arama faaliyetlerine AFAD'ın iz sürme köpekleri ile jandarmanın arama kurtarma köpekleri de dâhil edildi. Öte yandan hava sıcaklığının eksi 8 olarak ölçüldüğü Uludağ'da yaşanan kar fırtınası sebebiyle arama kurtarma faaliyetlerinin güçlükle yürütülüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...