Afyonkarahisar'daki mide bulandıran skandalda 4 gözaltı var

Düzenleyen:
Afyonkarahisar'daki mide bulandıran skandalda 4 gözaltı var

YAŞAM Haberleri

Afyonkarahisar'da meyve alım tesisinde bir işçinin toplanan vişneleri ayakkabılarıyla çiğnerken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Mide bulandıran görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından yetkililer harekete geçti, 4 kişi gözaltında...

Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesine bağlı Yeşilçiftlik beldesinde meyve suyu fabrikaları için oluşturulan ürün toplama merkezinde çekilen görüntüler mide bulandırdı. Deniz ve Mehmet isimli iki işçi, vişnelerin üzerine ayakkabılarıyla basıp videoya aldırdı. Eldiven takmadığı görülen ikili, bu anlara ait görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Görüntüler tepki çekerken toplanan ürünlerin, ünlü meyve suları markalarına ait fabrikalara gönderildiği öğrenildi. Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, konuyla ilgili çalışma başlattı. 

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Mide bulandırıcı görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine harekete geçen yetkililer olaya karışan işletme sahibi Gökmen ve 3 kişiyi gözaltına alırken, ayrıca işletme ile birlikte şahıslara toplamda 21 bin TL para cezası kesildi.

Öte yandan, olayın ardından faaliyetlerine devam eden tesiste ürünlerin görüntülerin aksine hijyenik olarak toplandığı gözlendi.







 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...