Beyin kanaması geçirerek akrabalarını korkutmuştu! 112 yaşındaki kadın ameliyatla sağlığına kavuştu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Beyin kanaması geçirerek akrabalarını korkutmuştu! 112 yaşındaki kadın ameliyatla sağlığına kavuştu

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Beyin kanaması geçiren 112 yaşındaki Gülhanım Nas adındaki 112 yaşındaki kadın, zorlu bir ameliyat geçirerek tekrardan sağlığına kavuştu. Nas Hanım doktorları bile şaşkına çevirdi.

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde yaşayan Nas, kuvvet kaybı ve bilinç bulanıklığı şikayetiyle geldiği İlçe Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alınmıştı. Daha sonra Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edilen yaşlı kadının beyin zarının altında kanama olduğu belirlendi.

ZORLU AMELİYAT SONRASI SAĞLIĞINA KAVUŞTU 

Yaşı nedeniyle sadece kafa derisi uyuşturularak ameliyata alınan 112 yaşındaki Gülhanım Nas'ın, başarılı geçen ameliyatın ardından sağlığına tekrardan kavuştu. 

Gümüşhane Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü Uzman Doktoru Bedrettin Özsoy, hastanın yaşı nedeniyle riski bir ameliyat yaptıklarını belirterek hastanın kol ve bacaklarındaki kuvvetsizliklerinin azaldığını, konuşmasının da düzeldiğini söyledi.

112 YAŞINDA HAYATA YENİDEN TUTUNDU 

Zaman içinde hastanın daha da iyi olacağını aktaran Dr. Özsoy, "112 yaşındaki hastanın organları daha da zayıfladığı için ameliyat ve anestezi madde alma riski daha fazla oluyor. Bu nedenle genç yaştaki hastalara göre ameliyatı kaldırabilme durumu daha zor oluyor." diye konuştu.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...