Gaziosmanpaşa’da çifte vahşet: Önce eşini, sonra kuzenini vurdu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Gaziosmanpaşa’da çifte vahşet: Önce eşini, sonra kuzenini vurdu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziosmanpaşa’da feci bir olay yaşandı. Eski eşini ve kızını yaralayan cani katil, kuzeninin evine kaçtı. Zanlı ardından televizyon izleyen kuzenini de 3 yerinden vurarak öldürdü.

Olay, dün gece saat 00.00 sıralarında Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Korkut G. eski eşi Sevtap Akbacı’yı Cephanelik Sokak’taki ikametinde öldürdükten sonra kızı Muazzez. G.’yi de aynı evde silahla yaraladı. Evden kaçan Korkut G. daha sonra Kanarya Sokak’ta yaşayan kuzeni Sinan Özfidan’ın evine gitti. Korkut G. evinde televizyon izleyen Sinan Özfidan’ı da hiçbir şey söylemeden 3 yerinden vurarak öldürdü. Sinan Özfidan’ı vurduktan sonra olay yerinden kaçan Korkut G.’yi yakalamaya yönelik polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Gaziosmanpaşa’da çifte vahşet: Önce eşini, sonra kuzenini vurduKatilin kuzeni Sinan Özfidan

“BİR ANDA AĞZINDAN KANLAR BOŞALDI”

Evinde silahlı saldırıya uğrayarak öldürülen Sinan Özfidan’ın eşi Gamze Özfidan “Biz hepimiz evin kapısında oturuyorduk. Şahıs eve girdi, kapı eşiğinden koltukta oturup televizyon izleyen eşime hiçbir şey söylemeden silahını çıkardı 3 el ateş etti. Kocam hiçbir şey yapamadı. Bir anda ağzından kanlar boşaldı. Biz girene kadar şahıs çıktı gitti zaten. Hastaneye gidene kadar vefat etti. Bir kavgamız yoktu. Aralarında hiçbir şey yoktu. Neden yaptı, ne istedi ondan bilmiyorum. Kendi karısını öldürmüş, bizimle bir alakası yoktu. Benim kocamı durup dururken televizyon seyrederken öldürdü. Hiçbir şey yoktu ne olduğunu anlamadık” dedi.

Gaziosmanpaşa’da çifte vahşet: Önce eşini, sonra kuzenini vurdu

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...