Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İzmir'in kalbi Kemeraltı Çarşısı'nda tepki çeken 'otopark' kararı! Esnaf kepenk indirdi

İzmir'in kalbi Kemeraltı Çarşısı'nda tepki çeken 'otopark' kararı! Esnaf kepenk indirdi

İzmir'deki Kemeraltı esnafı, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yıkım kararı aldığı Çankaya Katlı Otoparkı için kepenk kapatma eylemi yaptı. Otoparkın kapatılmasının müşteri kaybına ve mağduriyete yol açtığını savunan grup, pankartlarla belediye ofisine yürüyerek karardan dönülmesini talep etti. Esnaf temsilcileri, çarşı ticaretinin sürdürülebilmesi için acil ve kalıcı çözüm beklediklerini vurguladı.

Kaydet
a- | +A

İzmir'in tarihi Kemeraltı Çarşısı esnafı, Büyükşehir Belediyesinin yıkım kararı aldığı Çankaya Katlı Otoparkı'nın kapatılmasına tepki amacıyla kepenk kapatma eylemi yaptı.

OTOPARK ÖNÜNDE TOPLANDILAR

Bir grup esnaf, 09.30-11.00 saatleri arasında iş yerlerini açmayarak kararı protesto etti. Daha sonra Çankaya Katlı Otoparkı önünde toplanan esnaf, "Derdimiz çarşımız, otoparkımızı geri istiyoruz" pankartı ile "Ekmeğimize dokunma" ve "Belediye şaşırma esnafa dokunma" yazılı dövizler taşıdı.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin Kemeraltı Çarşısı'ndaki hizmet binasına yürüyen esnaf, otoparkın yeniden hizmete alınmasını talep etti.

MÜŞTERİLER VE ESNAF MAĞDUR

Grup adına açıklama yapan Kemeraltı Çarşı Esnaf Koruma Derneği Başkanı Zafer Bilici, müşterilerin araç park edecek alan bulamaması nedeniyle esnafın mağdur olduğunu belirterek, soruna kalıcı çözüm beklediklerini söyledi.

ÖNERİLEN HABERLER
Yine İzmir, yine aynı manzara! Belediye başkanının afişi çöpün ortasında kaldı
GÜNDEM

Yine İzmir, yine aynı manzara! Belediye başkanının afişi çöpün ortasında kaldı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.