Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Meslektaşlarına kızdı, ekmeği 1.5 liraya düşürdü

Meslektaşlarına kızdı, ekmeği 1.5 liraya düşürdü
Fotoğraf Başlığı Meslektaslarina kizdi, ekmegi 1.5 liraya düsürdü

Antalya'da bir fırıncı, meslektaşlarının zam talebine kızıp 2,5 liraya sattığı ekmeği 1,5 liraya indirdi.

Kaydet
a- | +A

Antalya'da fırıncı esnafı ekmeğe zam yapılmasını istedi. Fakat esnaflardan biri bu teklife sıcak bakmadı. Aynı zamanda istenen zamma kızan fırıncı, 2,5 lira olan ekmeğinin fiyatını 1,5 liraya düşürdü.

EKMEK 2,5 TL OLDU
Orta Mahalle 30 Ağustos Caddesi'nde 12 yıldır faaliyet gösteren fırın işletmecisi Özkan Okatan, fırıncıların talebi üzerine 260 gram ekmeğin fiyatının 2,5 liraya çıkarılmasına tepki gösterdi.

İşletmenin girişine "Dikkat fırıncılar giremez" tabelası asan Okatan, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşın salgından dolayı sıkıntı yaşadığını dile getirdi.

Meslektaşlarına kızdı, ekmeği 1.5 liraya düşürdü
Başlık ResmiMeslektaşlarına kızdı, ekmeği 1.5 liraya düşürdü

"VATANDAŞA DESTEK İÇİN ZAMMA KARŞI ÇIKTIM"
Destek olmak için ekmeğe indirim yaptığını belirten Okatan, "Ben vatandaşa destek olmak için her zaman zamma karşı çıktım. Tüm fırıncılar bana tepki gösterdi. Böyle olunca da Serik'teki fırıncıların yer aldığı WhatsApp grubundan beni çıkardılar. Onları fırına almıyorum. Sonra da 260 gram ekmeğin fiyatı 2 liradan, 2,5 liraya çıkarıldı. Ben de 1,5 liraya düşürdüm. Biraz zarar ediyorum ama en azından halkımıza hizmet ediyorum." diye konuştu.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.