Ortaköy'deki bodyguard dehşetinde gelişme! 1 kişi daha tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ortaköy'deki bodyguard dehşetinde gelişme! 1 kişi daha tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / AA

İstanbul Beşiktaş'taki bir gece kulübünde yaşanan kavgada 5 kişi tutuklanmıştı. Yaşanan silahlı kavgaya ilişkin mağdurların şikayeti üzerine 5 kişi daha gözaltına alındı ve şüphelilerden biri tutuklandı.

 

Geçtiğimiz günlerde Ortaköy'de bir gece kulübü önünde 3 kişi içeri girmek istemiş ancak bodyguardlar tarafından engellenmişti. Çıkan tartışmada içeri girmek isteynlerden bir şahsın bodguarda kafa atması üzerine diğer bodguardlar adamı ve yanındaki 1'i kadın olmak üzere 2 kişiyi öldüresiye dövmüştü. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri kavgaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 5 kişiyi daha gözaltına aldı.

1 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI

Şüphelilerin önceki gün mağdurların şikayeti üzerine başlatılan çalışma sırasında gözaltına alındığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 kişiden E.S'nin tutuklandığı, F.A, M.G. ve M.B. hakkında adli kontrol hükümleri uygulandığı, B.S'ninse adli makamlarca serbest bırakıldığı belirtildi.

ORTAKÖY'DE NE OLMUŞTU?

8 Eylül günü Ortaköy Mahallesi'ndeki bir gece kulübünde eğlenen biri kadın 3 kişi, fazla alkolün etkisiyle dışarıya çıkartılmış, tekrar içeriye girmek istedikleri sırada da görevlilerle tartışmaya başlamıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine 3 kişi, işletme çalışanları tarafından darbedilmiş, bu anlar güvenlik kamerası tarafından da kaydedilmişti. Aynı gecenin ilerleyen saatlerinde kavganın yaşandığı yere gelen motosikletli 4 şüpheli, işletme çalışanlarına silahla ateş etmişti.

Beşiktaş Kaymakamlığından yapılan açıklamada, silahlı kavga sırasında 4 kişinin yaralandığı, silah kullandığı tespit edilen ve yakalanan 5 kişinin de tutuklandığı bildirilmişti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...