Yetiştirdiği karpuz bir çocuk büyüklüğünde

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yetiştirdiği karpuz bir çocuk büyüklüğünde

YAŞAM Haberleri

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yaşayan emekli bir öğretmenin ektiği karpuz büyüdükçe büyüdü. Ürettiği karpuz 35,5 kilogram gelen Necati Ağa, bir süre sonra komşularıyla birlikte tüketeceğini ifade etti.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin Çanakçı Mahallesinde yaşayan emekli öğretmen Necati Ağa, 35,5 kilogram gelen devasa karpuz yetiştirdi.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; Sarıgöl'ün Çanakçı Mahallesinde yaşayan 65 yaşındaki emekli öğretmen Necati Ağa, birkaç ay öncesi İnternet üzerinden sipariş verdiği Amerikan karpuzu tohumlarını üzüm bağının sıra başlarına ekti.

5 adet tohumla oluşturduğu bostanında sadece bir tane karpuzun yetiştiğini kaydeden Ağa, karpuzun 35,5 kilogram geldiğini ve komşularının ilgi odağı haline geldiğini dile getirdi.

“BİR BOSTAN OLUŞTURDUM SADECE BİR ÜRÜN ALDIM”

Merak edenlerin karpuzu görmek için evine geldiğini söyleyen Ağa, "Bir bostan oluşturdum ama içlerinden sadece bir tane ürün alabildim. O da bir oldu pir oldu. Kimileri Arap karpuzu diyor kimileri de Amerikan karpuzu olduğunu söylüyor. Görüntüsü gayet güzel bir süre sonra keserek komşularımla birlikte tüketeceğiz" dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...