Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

2 kişiyi öldüren katil zanlısından pes dedirten sözler: Ben muhtar Hamza, önüme geçeni vururum

2 kişiyi öldüren katil zanlısından pes dedirten sözler: Ben muhtar Hamza, önüme geçeni vururum

Niğde’de küçük bir trafik kazası silahlı saldırıya dönüştü. Eski muhtar, tartıştığı araçtaki 3 kişiye kurşun yağdırdı; 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Zanlı yakalandıktan sonra "Benim önüme geçeni vururum. Ben muhtar Hamza. Önüme geçtiler, alenen vurdum. Pişman olur muyum? Onur duyuyorum" dedi.

Kaydet
a- | +A

Niğde’nin Çiftlik ilçesinde yaşanan maddi hasarlı trafik kazası, kısa sürede silahlı saldırıya dönüştü. İddiaya göre alkollü şekilde direksiyon başına geçen ve eski muhtar olduğu öğrenilen 52 yaşındaki Hamza C., yolda başka bir araçla aynaların kırıldığı küçük çaplı kazaya karıştı. Araçtan inen taraflar arasında başlayan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

Tartışmanın büyümesi üzerine Hamza C., belindeki tabancayı çıkararak karşı araçtaki 3 kişiye ateş açtı. Kurşunların isabet ettiği Abdullah Gündoğdu ve Hakan Çelik ağır yaralanırken, kimliği henüz belirlenemeyen üçüncü kişi de vücudunun çeşitli yerlerinden vuruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

ÖNERİLEN HABERLER
CHP
GÜNDEM

CHP'den istifa eden Mesut Özarslan'dan Özgür Özel'e suç duyurusu

2 KİŞİ ÖLDÜ, BİRİNİN DURUMU AĞIR

Ambulanslarla Çiftlik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Abdullah Gündoğdu ve Hakan Çelik, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralının ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

2 kişiyi öldüren katil zanlısından pes dedirten sözler: Ben muhtar Hamza, önüme geçeni vururum
Başlık Resmi2 kişiyi öldüren katil zanlısından pes dedirten sözler: Ben muhtar Hamza, önüme geçeni vururum

Aksaray’da yakalandı

Olayın ardından aracıyla bölgeden kaçan şüphelinin Aksaray yönüne gittiği belirlendi. Niğde polisi durumu Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü’ne bildirdi. Plaka tanıma sistemleri üzerinden yapılan takip sonrası Cinayet Büro ekipleri, şüpheliyi şehir çıkışındaki arazide kıskıvrak yakaladı. Yapılan alkol kontrolünde Hamza C.’nin 0.96 promil alkollü olduğu tespit edilirken, saldırıda kullanılan tabanca da araçta ele geçirildi.

2 kişiyi öldüren katil zanlısından pes dedirten sözler: Ben muhtar Hamza, önüme geçeni vururum
Başlık Resmi2 kişiyi öldüren katil zanlısından pes dedirten sözler: Ben muhtar Hamza, önüme geçeni vururum

AKILALMAZ SÖZLER: ONUR DUYUYORUM

Polis aracıyla sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne getirilen Hamza C. gazetecilerin sorularına pes dedirten cevaplar verdi.

Basın mensuplarının "Neden vurdunuz?" sorusuna, "Önüme geçmeye çalıştı. Benim önüme geçeni vururum. Ben muhtar Hamza. Önüme geçtiler, alenen vurdum. O yüzde vurdum. 2 kişiyi vurdum. Pişman olur muyum? Onur duyuyorum. Benim önüme geçmeyeceklerdi" dedi.

ÖNERİLEN HABERLER
Bebek mamalarından zehir çıktı, Avrupa’yı sardı! Skandal zincirinin izleri o ülkeye uzandı
DÜNYA

Bebek mamalarından zehir çıktı, Avrupa’yı sardı! Skandal zincirinin izleri o ülkeye uzandı

Sağlık kontrolünün ardından polis aracına bindirilen şahıs, emniyete götürüldü. Olay yerindeki aracı ise trafikten men edilerek emniyete çektirildi. Olayla ilgili cumhuriyet başsavcılığı tarafından tahkikat başlatıldı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
3. Sayfa
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.