Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İstanbul’un göbeğinde 'at kesimi' skandalı! Depoya baskın yapıldı

İstanbul’un göbeğinde 'at kesimi' skandalı! Depoya baskın yapıldı

Ataşehir’de bir depoda atların kesilerek satışının yapıldığı iddiası üzerine düzenlenen operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılardan birinin hayvan hırsızlığı ve çeşitli suçlardan sabıkalı olduğu tespit edildi.

Kaydet
a- | +A

Ataşehir’de, bir depoda atların kesildiği ve satışının yapıldığı iddiasına ilişkin 2 şüpheli gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Yenisahra Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’ndeki bir depoya getirilen atların kesildiği iddialarıyla ilgili çalışma başlattı. Savcılıktan alınan arama kararıyla depoya baskın yapan ekipler, şüpheli E.B’yi gözaltına aldı.

ÖNERİLEN HABERLER
Az kalsın vatandaşın sofrasına gelecekti! Kamyon kasasında tonlarca kaçak et ele geçirildi
3. SAYFA

Az kalsın vatandaşın sofrasına gelecekti! Kamyon kasasında tonlarca kaçak et ele geçirildi

SİCİLİ KABARIK ÇIKTI

Şüpheli E.B’nin, Emniyet’te verdiği ifadesinde, kendisinin de kaldığı depoda G.G’nin 3 atı kestiğini, olayla ilgisinin bulunmadığını iddia ettiği öğrenildi. Bunun üzerine ekipler G.G’yi de gözaltına aldı. Emniyete getirilen şüpheli G.G’nin, hayvan hırsızlığının yanı sıra “evden ve açıktan hırsızlık” ile “kasten yaralama” suçlarından kaydı bulunduğu tespit edildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
3. Sayfa
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.