İhlas Haber Ajansı
Komşu kavgasında kan döküldü! 4 kurşunla öldürüp intihar etti
Yalova’nın Çınarcık ilçesi Kocadere köyünde İ.D (65), tartıştığı komşusu Ö.Ö'yi (60) tabancayla 4 el ateş ederek öldürdükten sonra intihar etti.
Özetle
Dinle
Komşu kavgasında kan döküldü! 4 kurşunla öldürüp i...
Kaydet
3. Sayfa
12.05.2026
Çınarcık'ta kahvehanede çıkan tartışma sonrası İ.D., komşusu Ö.Ö.'yü evinin önünde 4 kurşunla vurarak öldürdükten sonra jandarmanın gelmesi üzerine intihar etti.
- Tartışma Çınarcık ilçesi Kocadere köyündeki bir kahvehanede İ.D. ve Ö.Ö. arasında çıktı.
- İ.D., Ö.Ö.'yü evinin önünde bekledi.
- İ.D., Ö.Ö.'ye 4 el ateş ederek yaraladı, Ö.Ö. olay yerinde hayatını kaybetti.
- Jandarma İ.D.'yi gözaltına alacağı sırada İ.D. tabancayla kafasına ateş ederek intihar etti.
0:00
0:00
1x
Çınarcık ilçesi Kocadere köyünde kahvehanede oturdukları sıra İ.D ve Ö.Ö arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından taraflar kahvehaneden ayrıldı.
ÖNERİLEN HABERLER
DÜNYA
ABD'de silahlı dehşet! Sokak ortasında rastgele kurşun yağdırdı, yaralılar var
4 KURŞUNLA ÖLDÜRDÜ
İ.D, daha sonra Ö.Ö'yü evinin önünde beklemeye başladı. İ.D, evine gelen komşusunu 4 el ateş ederek yaraladı. Ağır yaralanan Ö.Ö, olay yerinde hayatını kaybetti.
İNTİHAR ETTİ
Jandarma cinayet zanlısını evinde gözaltına alacağı sırada İ.D, tabancayla kafasına ateş ederek intihar etti.
Olayla ilgili tahkikat sürüyor.
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
