Balık sezonu 1 Eylül itibariyle açıldı. Uzmanlar, denizlerin en bereketli döneminin sağlık açısından iyi değerlendirilmesi gerektiğini söylüyor. Peki, bu dönemde hangi balıklar tüketilmeli? Yağlı balıklarda bolca bulunan ve vücutta hayati görevler üstlenen Omega-3 yağ asitlerinin...
Samsun'da balık tezgahlarında yaşanan istavrit bolluğu balıkçıları güldürdü. Balıkçılar havaların sıcak olmasından dolayı palamudun az olduğunu, istavritin bugünlerde yoğun çıktığını belirtti ve kilosunun 20 TL olduğunu söyledi.
Av yasağının sona ermesiyle birlikte balıkçı tekneleri dün gece denize 'Vira bismillah' diyerek açıldı. Yeni sezonun ilk gününde Karaköy Balık Pazarı'nda da hareketlilik başladı, balıklar tezgahlardaki yerini aldı. Tezgahlarda hamsi kilosu 80 TL'den yerini alırken palamut ise tan...