Turgay Sevindi kimdir? CHP Amasya Belediye Başkan Adayı kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Turgay Sevindi kimdir? CHP Amasya Belediye Başkan Adayı kaç yaşında, nereli?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

CHP'de aday çalışmaları son hızla devam ederken vatandaşlar arama motorlarında Turgay Sevindi kimdir? CHP Amasya Belediye Başkan Adayı kaç yaşında, nereli? sorularına yanıt aradı. Detaylar...

Yerel seçime az süre kala vatandaşlar arama motorlarında Turgay Sevindi kimdir? CHP Amasya Belediye Başkan Adayı kaç yaşında, nereli? sorularının yanıtını araştırıyor. Detaylar haberimizdedir.

TURGAY SEVİNDİ KİMDİR?

1983 yılında Samsun’un Ladik ilçesinde doğan Turgay Sevindi; ilk, orta ve lise eğitimimi Amasya'da tamamladı. 2005 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk fakültesinden mezun oldu. Mezun olduktan sonra avukatlık yapan Turgay Sevindi daha sonra Amasya CHP İl Başkanı oldu.

 42 yaşında evli ve iki çocuk babası olan ve 17 yıldır aktif olarak eşi Av.Selin Sevindi ile birlikte AMASYA’da avukatlık yapan Turgay Sevindi, 2010-2012 yılları arasında CHP merkez ilçe yönetim kurulunda saymanlık, 2012-2014 yılları arasında Amasya Barosu’nda saymanlık, 2014-2019 yılları arasında Amasya Belediye’sinde meclis üyeliği görevinde bulundu. 7 yıl seçim kurullarında CHP’nin temsilciliğini yaptı. 2020 Şubat’ında CHP İl Başkanı seçildi. 2023 Aralık ayına kadar İl Başkanı olarak görev yaptı. Yaşanılabilir AMASYA inancıyla Huzur, Şeffaflık ve Hizmet için 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayı olmak için görevinden ayrıldı.

TURGAY SEVİNDİ KİMDİR?

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Amasya Belediye Başkan Adayı olan Turgay Sevindi semt pazarına giderek hem oradaki vatandaşların ve pazarcı esnafların sorunlarını ve dertlerini dinleyip hem de kendi vaatlerini anlatarak vatandaşlarla konuştu. Ziyaret esnasında daha iyi çalışma şartları vaadinde bulunarak pazarcı esnafına destek sözü verdi. Amasya şehir merkezinin öbür tarafının da pazar alanına ihtiyaç olduğunu belirten Avukat Turgay Sevindi, bu konuya da çözüm bulacaklarını dile getirerek pazarcı esnafları sevindirdi.

Turgay Sevindi, vaatlerini görülmeyenin gözü, duyulmayanın sesi olacağını belirterek bitirdi ve mutluluğu ve refahı için sahada aktif bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Sadece pazarı değil Veteriner Hekimler Odası’nı, KESK bileşenlerini, Eğitim-İş Sendikasını, Yeşilay Amasya Şube Başkanlığı’nı, Türk Eğitim Sendikasını, Türk Kızılay Amasya Şubesi’ni, Yassıçal Eğitim Kültür Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni, Eczacılar Odası Başkanlığı’nı, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğini, Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğini, Amasya Ziraat Odası Başkanlığını, Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nı, İnşaat Mühendisleri Odasını, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü İbrahim Şimşek ve kurum çalışanlarını, Nüfus Müdürü Zehra Şahinler’i ve kurum çalışanlarını, Afad Müdürü Sinan Bulut’u ve çalışanlarını, Amasya Ruhi Tingiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini, Amasya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni, TMMOB ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI AMASYA İL TEMSİLCİLİĞİ’ni, Muharip Gaziler Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Ahmet Ünverdi’yi, Türk Sağlık-Sen’i ziyaret ederek Şube Başkanı Şemsettin Dümen’i ziyaret ederek oradaki vatandaşlara vaatlerinden bahsedip, onların isteklerini karşılayacağını ve bunu gerçekten yapacağına söz vermiştir.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...