ABD’de 6 yaşındaki çocuk sınıf öğretmenini vurdu

- Güncelleme:
ABD’de 6 yaşındaki çocuk sınıf öğretmenini vurdu

DÜNYA Haberleri

ABD’nin Virginia eyaletinde bir okulda 1. sınıf öğrencisi 6 yaşındaki çocuk sınıfta öğretmenine ateş etti. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken öğrenci gözaltına alındı. Yetkililer, olayın "kazara" gerçekleşmediğini de belirtti. Feci olayın yaşandığı okulda tatil ilan edildi, öğrencilere ve velilere psikolojik destek verileceği duyuruldu.

ABD'nin Virginia eyaletine beğlı Newport News kentindeki Richneck İlkokulunda feci bir olay meydana geldi. 1. sınıf öğrencisi 6 yaşındaki çocuk sınıfta öğretmenine ateş etti. Silah sesi duyulan okula polis ve ambulans ekipleri sevk edildi.  Otuzlu yaşlarında olduğu belirtilen öğretmen ağır yaralandı.  Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, çocuk gözaltına alındı.  

KAZARA GERÇEKLEŞMEDİ

Polis Steve Drew, çocuğun tabancayı nasıl elde ettiğinin henüz bilinmediğini ifade ederken, olayın "kazara" gerçekleşmediğini de vurguladı. Belediye Başkanı Phillip Jones ise yaptığı açıklamada, olayın "Newport News için kara bir gün" olduğunu söyledi. Okulun Pazartesi günü kapalı olacağı, öğrencilere ve velilere psikolojik destek verileceği duyuruldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...