ABD'nin eski başkanı Trump'tan Orta Doğu itirafı: Katliamlar için 9 trilyon dolar harcandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

ABD dün Yemen'de İran'ın desteklediği Husilere ait hedefleri vurdu. İsral-Hamas, İran-ABD çatışması devam ederken, saldırıların Suriye ile Irak'a sıçraması ile Orta Doğu'daki ateş çemberi de büyüdü. ABD eski başkanı Trump ise bugün Orta Doğu'daki eylemlerine yönelik dikkat çeken itiraflarda bulundu.Trupm ABD'nin, Orta Doğu’da milyonlarca kişiyi öldürdüğünü söyledi.

ABD, İsrail'in Gazze'ye yönelik kanlı eylemlerine şartsız desteği ve sürdürürken, Yemen'de e Husilere yönelik saldırılara başladı.

Orta Doğu en kanlı dönemlerinden birini yaşarken, ABD eski Başkanı Donald Trump'ın itirafları yeniden gündem oldu.

AÇIKAÇIK İTİRAF ETTİ

Bölgede saldırılarını sürdüren, terör örgütlerine destek vermeye devam eden ABD'nin işlediği suçlarla ilgili konuşan Trump, açık açık milyonlarca insanı katlettiklerini itiraf etti.

ABD KATLİAMLAR İÇİN 9 TRİLYON DOLAR ARCADI

Trump, başkanlık döneminde yaptığı konuşmada "Amerika, Ortadoğu’da milyonlarca kişiyi öldürdü. 9 trilyon dolar harcadık, milyonlarca insanı öldürdük ve elimizde ne kaldı? Hiçbir şey. Ölümümüz var, kanımız var, hiçbir şeyimiz yok." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...