- İsrail Gazze'de ölüm saçıyor
1 saat 33 dakika önce

İsrail'in Gazze'de öldürdüğü sivil sayısı 35 bin 562'ye yükseldi

İsrail'in 7 Ekim 2023'te başlattığı katliam aylardır devam ediyor. Bebek ve kadınları da hedef alan İsrail ordusu, son 24 saatte 106 kişiyi daha öldürdü. Gazze'de öldürülenlerin sayısı 35 bin 562'ye çıktı.
 - İtalya'da başbakan yardımcısının evine hırsız girdi
2 saat 10 dakika önce

Başbakan yardımcısının evine hırsız girdi! Kaynak makinesi ile geldiler

İtalya'da başbakan yardımcısı olarak görev yapan Matteo Salvini'nin evine hırsız girdi. Hırsızların yanlarında kaynak makinesi getirdiği ve bunu kasayı açmak için kullandıkları iddia edildi.
 - "Yönetimde boşluk meydana gelmeyecektir"
4 saat 40 dakika önce

İran'ın geçici Cumhurbaşkanı’ndan ilk açıklama: Yaşanan olay, yönetimde boşluk meydana getirmeyecektir

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin ölümünün ardından, kurallar gereği birinci yardımcısı Muhammed Muhbir ülkenin geçici Cumhurbaşkanı oldu. Yaşanan hadisenin çok ağır olduğunu belirten Muhbir, İran’ın yönetimiyle ilgili açıklamada bulundu.
 - Rusya'dan 'askeri operasyon' mesajı
5 saat 5 dakika önce

Zelenskiy'nin görev süresinin dolması Rusya'yı durdurmayacak

2019'da Ukrayna Devlet Başkanı olan Volodimir Zelenskiy'nin görev süresi doldu. Ukrayna ile savaş halinde olan Rusya'dan konu hakkında ilk açıklama geldi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, askeri operasyonların devam edeceğini söyledi.
 - Netanyahu hakkında tutuklama kararı
5 saat 7 dakika önce

Netanyahu ve Galant hakkında tutuklama kararı talebi

Uluslararası Ceza Mahkemesi İsrail Başbakanı Netanyahu hakkında tutuklama kararı talep etti. Gerekçe olarak Gazze'de işlenen savaş suçları gösterildi.
 - Eski bakan, Reisi'nin ölümünden ABD'yi sorumlu tuttu
5 saat 10 dakika önce

Eski bakan, Reisi'nin ölümünden ABD'yi sorumlu tuttu! "Kara listeye kaydedilecek"

Eski İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazasının 'asli sorumlularından birinin' ABD olduğunu söyledi.
Dünya - Dünya
5 saat 50 dakika önce

'İsrail'den Suriye'ye hava saldırısı' iddiası

İsrail'in Suriye'de bazı askeri noktalara hava saldırısı düzenlediği iddia edildi. Haber, Suriye yönetimine yakın sosyal medya hesaplarından yayıldı.
 - "Füzelerimizin yeri ifşa oldu" korkusu
6 saat 17 dakika önce

Dünyanın gözü Akıncı İHA’da: İran stratejik noktalarını Türkiye’ye açtı! Füze merkezleri işte böyle görüntülendi

Dünya basınının konuştuğu İran’daki helikopter kazasında, Akıncı İHA’nın dillere destan performansı gözleri Türkiye’ye çevirdi. Reisi’nin içinde bulunduğu ve vefat haberinin geldiği enkazının yeri bulunmayınca Türk SİHA’ları devreye girdi. İran basınında çok ses getiren Akıncı İHA, füze merkezlerini işte böyle görüntüledi.
 - Reisi'nin cenaze töreninin detayları belli oldu
7 saat 26 dakika önce

Reisi'nin cenaze töreninin detayları belli oldu

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı Reisi ve beraberindekilerin cenaze töreni 21 Mayıs'ta (yarın) Tebriz'de düzenlenecek tören sonrasında ilkindi vaktinde Kum kentinde defnedilecek.
 - İran dünyaya duyurdu
7 saat 50 dakika önce

Reisi'nin ölümünün ardından... İran'da seçime kadar görev Muhbir'in

İran lideri Ali Hamaney, Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin ardından anayasanın ilgili maddesine göre Cumhurbaşkanlığı görevlerini, seçime kadar Birinci Yardımcısı Muhammed Muhbir’in yürüteceğini bildirdi.
 - 'Dünyanın en büyük seçimi'nde yeni aşama
8 saat önce

89 milyon seçmen sandık başında! 'Dünyanın en büyük seçimi'nde 5'inci aşamaya geçildi

Hindistan'da 'dünyanın en büyük seçimi' devam ediyor. 7 aşamalı seçimlerin 5'inci aşamasında oy verme işlemi sabah saatlerinde başlarken, bu aşamada 49 seçim bölgesinde yaklaşık 965 aday yarışıyor.
 - Gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk açıklama
8 saat 1 dakika önce

Reisi öldü mü öldürüldü mü? Gözlerin çevrildiği İsrail'den ilk açıklama

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve beraberindeki 8 kişi, dün helikopter kazasında hayatını kaybetti. Feci kaza sonrasında suikast iddiaları dile getirilirken gözlerin çevrildiği İsrail'den de ilk açıklama geldi.
 - Lübnan'da 3 günlük yas ilan edildi
8 saat 16 dakika önce

Lübnan'da Reisi'nin ölümü nedeniyle 3 günlük yas ilan edildi

Lübnan, İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın ölümü nedeniyle ülkede 3 günlük resmi yas ilan etti.
 - Dünya basını Reisi'nin ölümünü böyle gördü
8 saat 25 dakika önce

Reisi'nin ölümü manşetlerde! Dünya basını başlıkları işte böyle attı...

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve beraberindeki 9 kişinin ölümüne neden olan helikopter kazası tüm dünya basının manşetlerinde... En dikkat çeken ise İsrail basının manşetleri oldu.
 - Reisi'nin ölümüne art arda mesajlar
8 saat 52 dakika önce

Tüm dünya bunu konuşuyor! Reisi'nin ölümüne art arda mesajlar

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve 9 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazası tüm dünyada ses getirdi. İran'ı sarsan ölüm sonrası uluslararası arenadan art arda mesajlar geldi.
 - Dünya gökyüzündeki hareketlerini izledi
9 saat 10 dakika önce

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin yerini bulan Akıncı İHA ay yıldız çizerek yurda döndü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin ölümüne neden olan helikopter kazasının yerini bulan Akıncı İHA, Türkiye'ye döndü. Dünyanın anbean takip ettiği Akıncı İHA, gökyüzünde ay yıldız çizdikten sonra üssüne iniş gerçekleştirdi.
 - Pilotla ilgili tüyler ürperten Mossad iddiası
9 saat 17 dakika önce

Reisi'nin can verdiği helikopterle ilgili tüyler ürperten iddia! Pilot Mossad ajanı...

İran Cumhurbaşkanı Reisi, beraberindeki 8 kişi ile helikopter kazasında hayatını kaybetti. Kaza büyük yankı uyandırırken Fransız televizyonu Kanal I24'te, pilotun Mossad ajanı olduğu öne sürüldü.
 - Ölüm haberinin ardından ilk açıklama geldi!
9 saat 23 dakika önce

En son Aliyev görmüştü... Reisi'nin ölüm haberinin ardından açıklamada bulundu!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşmesinden sonra helikopter ile dönüşe geçen İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kaza yaptı. Düşen helikopterin enkazı 15 saat sonra bulundu, kurtulan olmadı. Reisi'nin ölüm haberini alan Aliyev, taziye mesajı gönderdi.
 - İran'da dikkat çeken manzara!
10 saat 3 dakika önce

Reisi'nin ölümünü böyle duyurdular! İmam Rıza Türbesi’ne siyah bayrak çekildi

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve beraberindeki heyeti taşıyan helikopter düştü. Arama çalışmalarına katılan Akıncı İHA düşen helikopterin yerini buldu. Bölgeye giden ekipler helikopterin yandığını ve içindeki herkesin hayatını kaybettiğini tespit etti. Reisi’nin ölümü İran’ın Meşhed kentindeki İmam Rıza Türbesi’nde duyuruldu. Türbeye siyah bayrak asıldı.
 - İşte Reisi'yle birlikte hayatını kaybeden 9 isim
10 saat 30 dakika önce

Kurtulan olmadı! İşte helikopter kazasında hayatını kaybeden 9 isim

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter dün düştü. 9 kişiden kurtulan olmazken yapılan açıklamaya göre helikopterde Reisi ile birlikte Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Tebriz Valisi, Hamaney'in Tebriz Temsilcisi, 2 üst düzey asker ve 3 mürettebat bulunuyordu.
 - Reisi’nin ölümü sonrası İran'ı neler bekliyor?
11 saat 50 dakika önce

Reisi’nin ölümünden sonra İran’daki sistem nasıl işleyecek?

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve beraberindeki heyeti taşıyan helikopterin Doğu Azerbaycan vilayeti sınırlarındaki ormanlık bir alana düşmesi dünya gündeminde geniş yankı uyandırdı. Merak edilen sorulardan biri de Reisi’nin ölümü sonrası İran’ı nelerin beklediği oldu, işte detaylar...
Sona Git