Biden mikrofonun açık olduğunu unuttu! Netanyahu için söylediklerini herkes duydu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

Dün bir programda konuşan ABD Başkanı Biden, mikrofonun açık olduğunu unutarak, İsrail Başbakanı Netanyahu hakkında konuştu. Biden, Netenyahu'yla görüşmesini senatöre aktararak, "Ona söyledim: 'Bibi, bunu tekrarlama' dedim" ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Joe Biden, dün düzenlenen ABD Başkanı'nın her yıl Kongre ortak oturumunda yaptığı "Birliğin Durumu" (State of the Union) konuşması sonrasında Demokrat Senatör Michael Bennet'le sohbeti mikrofondan duyuldu.

"BİBİ, BUNU TEKRARLAMA' DEDİM"

Konuşmasının kayıt altına alındığını fark etmeyen Biden, Netanyahu'yla görüşmesini senatöre aktararak, "Ona söyledim: 'Bibi, bunu tekrarlama. Bir 'İsa'ya gel' konuşması yapacağız.' dedim." ifadelerini kullandı. Biden, bir görevlinin mikrofonun açık olduğunu belirtmesi üzerine "Mikrofon açıkmış. Güzel, bu iyi bir şey." dedi.

"KULAK MİSAFİRLİĞİ YAPIYORSUNUZ"

Mikrofona yakalanan ifadelerine ilişkin "Sonra ne oldu?" sorusunu yönelten basın mensubuna Biden, "Sizler kulak misafirliği yapıyorsunuz." cevabını verdi.

Biden mikrofonun açık olduğunu unuttu! Netanyahu için söylediklerini herkes duydu - 1. Resim

"İSA'YA GEL" DEYİMİ NE ANLAMA GELİYOR?

"İsa'ya gel" şeklinde Türkçeye çevrilen "Come to Jesus" deyimi, birinin nahoş tavırları sonrasında tutumunu değiştirmek için yapılan müdahale konuşması anlamına geliyor.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...