Havalimanında korkunç görüntüler! Uçağın iniş takımlarında erkek cesedi bulundu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Havalimanında korkunç görüntüler! Uçağın iniş takımlarında erkek cesedi bulundu

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de bir havalimanında, Gambia'dan gelen uçağın iniş takımlarında ekipler korkunç görüntülerle karşılaştı. Takımlarda bir erkek cesedi vardı ve olay yerine hemen polis geldi. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Gambia'dan İngiltere'deki havalimanına inen bir uçağın iniş takımlarında dehşet verici görüntüler görenlerin tüylerini ürpertti. BBC'nin haberine göre, Sussex polisi, 7 Aralık'ta Gambia'nın başkenti Banjul'dan kalkarak Sussex'deki Gatwick Havalimanı'na inen bir uçağın iniş takımlarında erkek cesedi bulunduğunu açıkladı.

'ÇOK ÜZÜCÜ BİR HABER'

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve konuya dair rapor hazırlanacağını kaydetti. Gatwick Havalimanı'ndan bir sözcü, olayı "çok üzücü bir haber" olarak değerlendirirken, hayatını kaybeden kişinin aile ve arkadaşlarına taziyelerini iletti.

Gambiya hükümetinden bir sözcü de hayatını kaybeden kişinin kimliğinin tespit edilemeyen siyahi bir erkek olduğu bilgisini paylaştı. Gambiya ve İngiltere arasında uçak yolculuğunun 6,5 saat sürdüğü belirtiliyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...