Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İranlı bakandan Türkçe mesaj! Türkiye'ye teşekkür etti

İranlı bakandan Türkçe mesaj! Türkiye'ye teşekkür etti

İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, sosyal medya hesabından Türkçe mesaj paylaşarak Türkiye’ye teşekkür etti.

Özetle Dinle
Kaydet
a- | +A

İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, sosyal medya platformu X üzerinden Türkçe bir mesaj paylaşarak Türkiye’ye teşekkür etti. Erakçi, mesajında İran’ın egemenliğini ve halkının güvenliğini kararlılıkla savunmaya devam edeceğini vurguladı.

Erakçi paylaşımında, “Ramazan’ın bu mübarek günlerinde kardeş Türk milletinin ve dost Türkiye Cumhuriyeti’nin İran halkı için ettiği dualar ve gösterdiği dayanışma bizler için büyük bir güç ve moral kaynağıdır” ifadelerini kullandı.

ÖNERİLEN HABERLER
ABD
DÜNYA

ABD'den İran'a yeni hamle! B-2 bombardıman uçakları havalandı

"ADALET VE BARIŞ" VURGUSU

Türkçe paylaşımla dikkat çeken Erakçi, mesajının devamında adalet ve barış vurgusu yaparak, “Adaletin ve barışın galip geleceğine inanıyoruz” dedi.

İranlı bakanın Türkçe paylaşımı kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

İşte o paylaşım:

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.