İsrail askerinin bir çocuğu darbettiği görüntüler ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

İsrail'in bir yandan Gazze Şeridi'ndeki katliamı sürerken öte yandan Batı Şeria'daki baskı ve caydırma girişimleri devam ediyor. Kaydedilen görüntülerde, İsrailli bir askerin Filistinli küçük bir çocuğa şiddet uyguladığı görülüyor. Kısa sürede gündem olan video büyük tepki topladı.

İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria'da sokaktaki Filistinli çocuğu darbettiği anın görüntüsü sosyal medyada yayımlandı.

GÜCÜNÜN YETTİĞİ ÇOCUK VE KADINLAR

Batı Şeria'nın El-Halil bölgesinde kaydedilen görüntüde İsrail askerlerinin yolda beklemekte olan Filistinli çocuğa şiddet uygulaması yer alıyor.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüdeki Filistinli çocuğun adının Emir el-Cabiri olduğu belirtildi.

İsrail ordusu, Gazze savaşının başladığı 7 Ekim 2023'ten bu yana Batı Şeria'daki askeri operasyonlarını yoğunlaştırdı, şehirlere, belde ve kamplara yönelik saldırı ve baskınlarını artırdı.

İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 7 Ekim'den bu yana İsrail güçleri ile yasa dışı Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında 373 Filistinli hayatını kaybetti.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...