İsrailli esirlerin ailelerinden Netanyahu'ya protesto

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

İsrailli esirlerin aileleri Gazze'de ateşkes ve esir takasını reddeden Netanyahu'ya karşı protesto gösterisi düzenledi. Ellerinde dövizler taşıyan aileler Netanyahu aleyhine sloganlar atarak istifaya çağırdı.

Gazze'de katliam yapan Netanyahu'ya dünyanın her yanından olduğu gibi kendi ülkesinden de tepkiler gelmeye devam ediyor. İsrailli esirlerin aileleri Gazze'de ateşkesi ve esir takasını reddeden Netanyahu'ya karşı protesto gösterisi düzenledi.

TEL AVİV SOKAKLARI KARIŞTI

İsrailliler İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hükümetine karşı protesto gösterileri düzenledi. Netanyahu'ya kızgın protestocular, yeni seçimler talep etmek için Tel Aviv sokaklarına döküldü.

İsrailli esirlerin ailelerinden Netanyahu'ya protesto

NETANYAHU İSTİFA SLOGANLARI

Protestocular Gazze'deki İsrailli esirlerin evlerine geri dönebilmelerine yönelik somut adım atmaları için hükümete çağrı yaptı. Göstericiler, 'Netanyahu istifa' sloganları attı.

İsrailli esirlerin ailelerinden Netanyahu'ya protesto

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...