Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Libya ve Finlandiya'dan Elazığ'daki deprem nedeniyle Türkiye'ye taziye ve destek mesajları

Libya ve Finlandiya'dan Elazığ'daki deprem nedeniyle Türkiye'ye taziye ve destek mesajları
Fotoğraf Başlığı Libya ve Finlandiya'dan Elazig'daki deprem nedeniyle Türkiye'ye taziye ve destek mesajlari

Libya ve Finlandiya dışişleri bakanları, Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle Türkiye ile dayanışma vurgusu yaparak, başsağlığı dileklerini paylaştı.

Kaydet
a- | +A

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Dışişleri Bakanı Muhammed Tahir Siyala, yayımladığı mesajda, Türkiye'nin doğusunda deprem meydana geldiği, bu nedenle can kayıpları ve büyük zararların oluştuğu haberini büyük üzüntüyle öğrendiğini belirtti.

Mesajında, mevkidaşı Mevlüt Çavuşoğlu'na, hayatını kaybedenlerin ailelerine ve Türk halkına içten taziyelerini sunan Siyala, şu ifadeyi kullandı:
"Yüce ve Aziz Mevla'dan hayatını kaybedenleri engin rahmetiyle kuşatmasını, yaralılara acil şifalar vermesini dilerim. Bu fırsattan istifade ederek, zatıalinize sağlık ve mutluluk, dost Türk halkına daha fazla ilerleme ve bolluk dileklerimi sunarım. İçten takdir ve saygılarımı kabul buyurunuz."

Finlandiya Dışişleri Bakanlığı da Twitter hesabından Finlandiya Dışişleri Bakanı Pekka Haavisto'nun taziye mesajını paylaştı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.