Meksika'da polis ve silahlı grup çatıştı: 9 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Meksika'da silahlı saldırganlar, sokaktaki bir gruba ateş açarak kaçırma girişiminde bulundu. Olayda polisler ve silahlı grup arasında çatışma çıkarken 2^si polis 9 kişi hayatını kaybetti.

Meksika’da polis ve silahlı grup arasında çıkan çatışmada 2’si polis 9 kişi hayatını kaybetti.

Meksika’nın Cuernavaca kentinde silahlı saldırganların yer aldığı konvoydan sokaktaki bir gruba ateş açılarak bir kişiyi kaçırma girişiminde bulunuldu. Olayın ardından kentin farklı noktalarında polis ve grup arasında çatışma yaşandı.

ÇATIŞMADA 9 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Cuernavaca güvenlik birimi tarafından yapılan açıklamada, dün meydana gelen olayda 2’si polis 9 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Çatışmada, yaralanan 2 polis memurunun ise hastaneye kaldırıldığı ifade edildi. Başkent Mexico City'nin 80 kilometre güneyinde yer alan Cuernavaca kentinde rakip organize suç gruplar arasında daha önce birçok kez şiddet olayı yaşanmıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...