Miçotakis'in ziyareti sırasında Rusya, Odessa'yı vurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile görüşmek için Odessa'ya gitti. Miçotakis’in konvoyunun 150 metre yakınında patlama meydana geldi. Patlamadan Rusya sorumlu tutulurken kimsenin zarar görmediği bildirildi.

Ukrayna medyası, Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis'in Karadeniz'deki Odesa kentindeki ziyareti sırasında bölgede bir patlama meydana geldiğini bildirdi.

YARALANAN OLMADI

Devlet Bakanı Stavros Papastavrou, Yunan medyasına, yaklaşık 150 metre uzakta meydana gelen patlamanın ardından Yunan heyetinde herhangi bir yaralanma olmadığını doğruladı.

ZELENSKI İLE GÖRÜŞTÜ

Yunanistan Devlet Televizyonu ERT'nin haberine göre Miçotakis'in bugün Ukrayna'ya yaptığı ziyaret, büyük gizlilik içinde planlandı. Yunanistan'ın Ukrayna'ya desteğini göstermek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette Miçotakis, Zelenski ile bir araya geldi.

Ziyaret sırasında, Miçotakis'in bulunduğu Odessa şehrine Rusya'nın saldırı düzenlediğini belirten hükümet kaynakları, Miçotakis'in herhangi bir güvenlik sorunu yaşanmadığını aktardı.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...