Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İhlas Koleji öğrencisinden üç Türkiye Şampiyonluğu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İhlas Koleji öğrencisinden üç Türkiye Şampiyonluğu

EĞİTİM Haberleri  / İHA

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Arena Uzun Kulvar 13-14 Yaş Erkekler Bireysel Yıldızlar Yüzme Şampiyonası’nda Özel Marmara Evleri İhlas Ortaokulu öğrencisi Bera Kayra Sarıkaya üç dalda Türkiye Şampiyonluğu kazandı.

Mersin Olimpik Yüzme Havuzu’nda 19 kulüpten 421 sporcunun katıldığı şampiyonada Bera Kayra Sarıkaya 50 metre kelebek, 50 metre sırtüstü ve 100 metre sırtüstünde altın madalya kazandı. Mart ayının başında İstanbul şampiyonasında elde ettiği ikinciliklerin Bera’ya bu şampiyona öncesinde özgüven getirdiğini ifade eden İhlas Koleji Beden Eğitimi öğretmenlerinden Şenol Özkan, “Bera sürekli yükselen bir form grafiğini üç Türkiye şampiyonluğu ile taçlandırdı. Kendini tebrik ediyorum” dedi. 

Yeltekin: “Ülkemiz çok başarılı bir sporcu kazanacak” 
Türkiye şampiyonasında üç dalda elde ettiği başarıdan dolayı Bera Kayra Sarıkaya’yı tebrik eden İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, Bera’nın başarılarının devamını dilediğini söyledi. Üstün bir azim ve çalışmanın sonucu olarak farklı kategorilerde ve mesafelerde Bera’nın şampiyonluğa yüzdüğünü ifade eden Yeltekin, “Kendisi çok önemli bir sporcu olma yolunda hızla ilerliyor. Ülkemizin gelecek yıllar için şampiyon bir yüzücü kazandığına inanıyorum” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...