Çözüm için veliler kapıya dayandı!

Çözüm için veliler kapıya dayandı!

EĞİTİM Haberleri

Doğa Kolejinin durumuyla birlikte tartışmaya açılan özel okullar için Millî Eğitim Bakanlığından acil çözüm bekleniyor. Son beş senede sayıları hızla artan özel okulların çoğu, plansız büyüdükleri için kontenjanlarını dolduramadı. Yüzde 60’ı boş olan özel okullar batma tehlikesiyle karşı karşıya. Bu defa problemin yaşandığı yer İstanbul Kartal...

MAHMUT ÖZAY

Kartal’da bulunan özel bir okulda öğrenim gören çocukların velileri, öğretmenlerin ve okul çalışanlarının maaşlarını alamadıklarını iddia etti. Okul önünde toplanarak eylem yapan veliler, öğretmenlerin maaş alamaması sebebiyle öğrencilerin derslerinin aksadığını belirtti. Ayrıca veliler okulda temizlik yapılmadığını, yemekhanede yemeklerin çıkmadığını ve yeterli sayıda görevlinin çalıştırılmadığını dile getirdi. Veliler, okul yönetimin bu problemleri çözmesini ve çocuklarının tekrar öğrenim hayatlarına sıkıntısız bir şekilde devam etmelerini istediklerini söyledi. Öte yandan okul yönetimi ise konuyla ilgili olarak basına herhangi bir açıklamada bulunmak istemedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...