Eğitimde 'Bilim Kurulu'

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Eğitimde 'Bilim Kurulu'

Eğitim Haberleri

Sağlık Bakanlığının pandemi sürecinde vatandaşı doğru bilgilendirmek için yaptığı oluşuma benzer bir çalışma eğitimde hayata geçirildi.

MAHMUT ÖZAY'IN HABERİ

Mektebim Koleji, eğitimin tüm paydaşlarının sürekli gelişimine katkı sağlamak amacıyla ‘Mektebim Koleji Bilim Kurulu’nu hayata geçirdi. İstanbul’da yapılan lansman ile alanında uzman 11 isim tanıtıldı.

Akademisyen-Yazar Prof. Dr. Uğur Batı, Metaverse Eğitmeni Devrim Danyal, Genetik Egzersiz Uzmanı Mehmet Ali Deniz, Eğitimci-Yazar Kayhan Karlı, Yazar ve İletişim Eğitmeni Mario Levi, Dijital Oyun Tasarımcısı ve Akademisyen Doç. Dr. Yavuz Samur, Akademisyen Dr. Türker Toker, Eğitim Bilimci-Pedagog Doç. Dr. Esef Hakan Toytok, Erken Çocukluk Eğitimcisi Prof. Dr. Belma Tuğrul, Genetik Uzmanı Prof. Dr. Korkut Ulucan ve Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Vefik Yazıcıoğlu’dan oluşan ekip öğretmen, veli ve öğrenci eğitimleri için önemli görevler üstlenecek.

"ÖRNEK OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Eğitimde gördükleri sorunlara parmak basacaklar. Türkiye’de ilk niteliğinde olan eğitim hamlesi için Mektebim Koleji Kurucusu ve Eğitim Girişimcisi Ümit Kalko “Çalışmamızın örnek olacağını düşünüyorum” dedi.

CEO Elif Çağlayan ise “Sürekli gelişen teknolojiye ve çağın gerektirdiği donanıma sahip olmak için eğitim gücünü yanımıza alıyoruz” diye konuştu.

Düzenleyen:  - Eğitim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...