İhlas Koleji'ne SOBİLMUN'dan ödül

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İhlas Koleji'ne SOBİLMUN'dan ödül

EĞİTİM Haberleri

SOBİLMUN’23'e katılan İhlas Koleji öğrencileri, organizasyondan ödülle ayrıldı.

Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesinde yapılan SOBİLMUN’23 organizasyonunda 8 öğrencisiyle temsil edilen İhlas Kolejinde, Yusuf Hilmi Sert Outstanding Delegate, Metehan Mutlu ve Ahmet Alperen Binici ise Honourable Mention ödüllerine layık görüldüler.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; danışman öğretmenleri Ömer Yavuz eşliğinde organizasyona katılarak ödül alan öğrencilerden Yusuf Hilmi Sert, oldukça verimli ve katılımı yüksek bir MUN organizasyonunu ödüllerle bitirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

"İHLAS KOLEJİ OLARAK ÇOK MUTLUYUZ"

İhlas Koleji Genel Müdürü Bedri Yeltekin, SOBİLMUN’23’e katılan tüm ekibi ve ödül alan öğrencileri tebrik etti. Gençlerin fikirlerini tartıştıkları ve geleceğe yönelik düşüncelerini aktardıkları MUN organizasyonlarına önem verdiklerini söyleyen Yeltekin, “Kurduğumuz MUN kulüplerimizde öğrencilerimiz yabancı dillerini geliştirirken insanlık için önemli meseleler üzerine de sohbetler yapıyorlar ve kendilerini sürekli olarak güncel tutuyorlar. Bu çalışmalarımızın ödüllerle taçlanmasından dolayı İhlas Koleji olarak çok mutluyuz” dedi. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...