MEB'den 100'üncü yıla özel 'gümüş rozet'

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
MEB'den 100'üncü yıla özel 'gümüş rozet'

EĞİTİM Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in isteğiyle olgunlaşma enstitüleri tarafından 925 ayar gümüş kullanılarak cumhuriyetin 100’üncü yılına özel rozet üretildi.

Milli Eğitim Bakanlığınca cumhuriyetin 100’üncü yılı dolayısıyla 81 il ve yurt dışı temsilciliklerinde cumhuriyet kazanımlarının gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda ilk etapta Beylerbeyi Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü ve Antalya Olgunlaşma Enstitüsünün kuyumculuk teknolojisi alanları, cumhuriyetin 100’üncü yılı dolayısıyla 925 ayar gümüş kullanarak cumhuriyetin 100’üncü yılına özel rozet üretti.

MEB'den 100'üncü yıla özel 'gümüş rozet'

100’ÜNCÜ YIL HEDİYESİ

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, olgunlaşma enstitüsünce cumhuriyetin 100. yılına özel üretilen gümüş rozeti, Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhammedov için Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen resmi törene katılan bakanlara hediye etti. Bu özel hediye için Bakan Tekin’e teşekkür eden Bakanların, rozetin tasarımını çok beğendiklerini ifade ederek rozete tam not verdikleri öğrenildi.

MEB'den 100'üncü yıla özel 'gümüş rozet'

Düzenleyen:  - EĞİTİM
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...