Mudanya'da okullar tatil mi? 29 Kasım Mudanya'da okul var mı, yok mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Mudanya'da okullar tatil mi? 29 Kasım Mudanya'da okul var mı, yok mu?

Eğitim Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bursa'da lodosun etkisinin gece saatlerinde artmasının ardından öğrenciler ve velilerin gündemine okullar tatil mi? sorusu yer aldı. Olumsuz hava şartlarının devam etmesi sebebiyle Mudanya'da okullar tatil mi? 29 Kasım Mudanya'da okul var mı, yok mu? soruları aratılıyor.

Bursa’da etkili olan lodos nedeniyle bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Gece boyunca etkili olan lodosun şiddetini arttırması nedeniyle ise Mudanya'da okullar tatil mi? 29 Kasım Mudanya'da okul var mı, yok mu? soruları araştırıldı. İşte detaylar...

MUDANYA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Bursa’da etkili olan lodos nedeniyle merkez Yıldırım, Osmangazi, Nilüfer, Kestel ve Gürsu ilçelerinde okullar tatil edildi.

Bursa Valiliği bugün okulların tatil olup olmadığı hakkında bilgiyi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş'ın açıklaması şöyle oldu:

“İlimizde etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle; Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Kestel ve Gürsu ilçelerimizde 29 Kasım Çarşamba günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de 29 Kasım'da idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” 

BURSA'DA BUGÜN YAĞMUR VAR MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre Bursa'da 29 Kasım günü hava durumu şöyle olacak:

Mudanya'da okullar tatil mi? 29 Kasım Mudanya'da okul var mı, yok mu?

Düzenleyen:  - Eğitim
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...