Öğretmenlerin mesleki eğitim çalışma süreleri uzatıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Öğretmenlerin mesleki eğitim çalışma süreleri uzatıldı

EĞİTİM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Milli Eğitim Bakanlığı, resmi eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin mesleki eğitim çalışma sürelerinin 22 Kasım Çarşamba gününe kadar uzatıldığını duyurdu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlerin mesleki eğitim çalışma sürelerinin 3 gün daha uzatıldığını bildirdi. MEB tarafından yapılan açıklamaya göre mesleki eğitim çalışmaları 22 Kasım’a kadar tamamlanabilinecek.  Açıklamada yönetici ve öğretmenlerden gelen talebin değerlendirildiği kaydedildi.

MEB’e bağlı her derece ve türdeki eğitim kurumlarında görevli yönetici ve öğretmenlerin 13 Kasım Pazartesi başlayan ve 19 Kasım 2023 Pazar günü sona eren mesleki çalışmaları, Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleştirildi.

Yönetici ve öğretmenlerin mesleki eğitim çalışma süresi, gelen talepler üzerine 22 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 23.59'a kadar uzatıldı.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...