Katılımevim’de çekiliş heyecanı

Düzenleyen:
Katılımevim’de çekiliş heyecanı

EKONOMİ Haberleri

Konut ve otomobil alımlarında yeni bir finansman çözümü sunan Katılımevim Alternatif ödeme planlarıyla tüketicilerin konut ve otomobil alımlarında faizsiz finansman desteği sağlıyor. Türkiye’nin tüm illerini kapsayacak şekilde müşterilerine hizmet veren Katılımevim’den cazip imkânlarla daire sahibi olacak kişiler bugün Ümraniye Hilton Garden Inn’de yapılan çekilişle belirleniyor.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Türkiye sınırlarında, kişinin kendi tasarruflarıyla Katılımevim'in sunduğu modelleri kullanarak dilediği yerden faiz, vade farkı ve ek kira yardımı gibi maliyetlere katlanmadan gayrimenkul sahibi olmayı sağlayan Katılımevim, düşük taksitlerle, faizsiz ve tamamen kişinin kendi belirleyeceği ödeme koşulları ile gayrimenkul alımını gerçekleştirmekte. Ödeme koşullarını tüketicinin belirlediği Katılımevim’de kolay ödeme şartlarıyla konut ve araç sahibi olma imkanı sunuluyor. Katılımevim, faizsiz ve her bütçeye uygun finansman çözümleri üretiyor. Faizsiz finansman modeliyle ek maliyetler altına girmeyen tüketicilerin günde 30 TL’ye konut, 15 TL’ye ise otomobil sahibi olmaları mümkün. Konut ve araç alımlarının yanı sıra tüketicilerin iş yeri, arsa ve iş makinesi gibi çeşitli finansman ihtiyaçlarına da çözüm sunan Katılımevim, 10 aydan 240 aya kadar faizsiz taksitlendirme imkânı da sağlıyor.

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...