Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Altın kaplamalı otel yeniden açılıyor

Düzenleyen:
Altın kaplamalı otel yeniden açılıyor

EKONOMİ Haberleri

Yapımında 10 bin metrekare altın, 500 bin kristal kullanılan Mardan Palace, 10 milyon avro yatırımla yenilendi, 25 Nisan’da açılıyor...

Dünyanın en lüks otellerinden olan, 7 yıldızlı Mardan Palace, yeniden açılıyor. Antalya’da Azeri iş adamı Telman İsmailov tarafından 1,4 milyar dolar harcanarak yaptırılan, ekonomik sıkıntılar sonrası haciz yoluyla Halkbank’a geçen ve Titanic Hotels grubu tarafından kiralanan otel, yeniden açılışa hazırlanıyor. Otelin yeni sahibi Mehmet Aygün, şu ana kadar 10 milyon avro yatırım yaptıklarını  söyledi. Antalya’nın Aksu ilçesi Kundu oteller bölgesinde 2009 yılında inşa edilen otelin açılışına Sharon Stone, Richard Gere, Paris Hilton, Mariah Carey, Monica Bellucci gibi yıldızlar katılmış, daha sonra ekonomik sıkıntılarla gündeme geldikten sonra haciz yoluyla Halkbank’a geçmişti. Otele 4 ay önce 10 yıllığına kiralayan Titanic Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün ‘Titanic Mardan Palace’ adıyla zincir bir Türk markası olarak hizmete devam edeceklerini, 2019 yaz sezonuna iddialı gireceklerini söyledi. İlk açıldığı gibi görkemli bir açılış seremonisi yapılmayacağını söyleyen Aygün, 1000 personele iş imkânı sağlanacak otele aquapark eklendi, restoranların kapasitesi artırıldı, aile odalarına bebek ve çocuk ekipmanları eklendi, sahile ipeksi kum plaj oluşturulmasına başlandı. 

 

ALTIN VE KRİSTAL

Mardan Palace, Azeri asıllı Rus iş adamı Telman İsmailov’un sahibi olduğu AST 1989 Grup tarafından 180 bin metrekare alana yapılmıştı. İstanbul’un tarihî yapılarından esinlenilen otelin yapımında 10 bin metrekare altın, 500 bin kristal kullanılmıştı.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...