Banyoda mimarlı, ustalı ve garantili dekorasyon dönemi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Banyoda mimarlı, ustalı ve garantili dekorasyon dönemi

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Pandemi ile büyük ilgi gören evde dekorasyon işleri  tamamen dijital hâle geliyor.

EKONOMİ SERVİSİ - Eczacıbaşı Topluluğu’nun banyo yenileme alanında hizmet veren pazaryeri sitesi Decoverse’de banyolarını yenilemek isteyenlerin bütün ihtiyaçları tek platformda karşılanırken, mimar ve usta ile birlikte profesyonel dekorasyon hizmeti veriliyor. Ayrıca yapılan bütün işler garanti altına alınıyor. Ocak ayında hizmete giren platformda 120 kategoride, 360 markaya ait 47 bini aşkın ürünü tüketiciyle buluşturduklarını belirten Decoverse Genel Müdürü M. Salih Yılmaz, “Decoverse, banyo yenileme sürecini a’dan z’ye ele alan Türkiye’deki ilk e-Ticaret sitesi. Evlerini yenilemek isteyenler platform üzerinden tekil ürün alabildiği gibi mimar ve ustaların da dâhil olduğu hizmet paketlerinden birini seçebiliyor. Sitemiz üzerinden 40’ın üzerinde farklı mimarlık ofisi ve iç mimar bulunuyor. Mimarlık hizmetinde üç banyo yenileme paketi bulunuyor. Siz ihtiyacınıza göre paketinizi belirledikten sonra o pakete teklif veren farklı mimarlar listeleniyor. Ardından seçilen mimardan randevu alıp 15 dakikalık ücretsiz online tanışma toplantısına katılıyor ve akıllarına takılan soruları sorabiliyorlar” dedi.

İLHAM VERECEK 

Ağustos ayında ‘Hazır Banyo Paketleri’ni de yayına aldıklarını kaydeden Yılmaz “İlk etapta 40 hazır banyo paketi sunuyoruz. Amacımız, kullanıcıların gördükleri banyoyu hiçbir sürpriz fiyatla karşılaşmadan tek bir tık ile satın alabilmelerini sağlamak. Ayrıca site içerisinde dekorasyon yaptırmak isteyenlere fikir vermek için ‘İlham’ bölümü açtık. Burada 400’den fazla farklı tarz ve ölçülerde hazırlanmış banyo görseli bulunuyor. Son aşamada ise servis/montaj hizmeti veriyoruz.  Hedefimiz sadece banyo değil, evlerin bütün yenileme süreçlerinde olmak” diye konuştu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...