Borç yapılandırma son gün uzatıldı mı? 2023 borç yapılandırma ne zaman bitecek?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Borç yapılandırma son gün uzatıldı mı? 2023 borç yapılandırma ne zaman bitecek?

Ekonomi Haberleri

Borç yapılandırma süresi uzatıldı mı uzatılmadı mı, ne zaman bitiyor gibi sorular yakın zamanın sıkça aranan konularından oldu. Gelen son dakika bilgisine göre 2023 borç yapılandırmaya ilişkin detaylar netleşti. Peki borç yapılandırma son gün ne zaman, uzatıldı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Borçların yapılandırılmasına ilişkin yasa 13 Mart tarihinde yürürlüğe alındı. Devlete olan birçok başlıktaki borçlar da yapılandırmaya dahil edildi. Borç yapılandırmaya ilişkin son gün ne zaman olduğu konusu sıklıkla araştırılıyor. Peki borç yapılandırma süresi uzatıldı mı, borç yapılandırma son gün ne zaman? İşte detaylar...

BORÇ YAPILANDIRMA SÜRESİ UZATILDI MI?

Resmi Gazete'de yayımlanmış olan Cumhurbaşkanı kararıyla devlete borcu bulunanlar için dikkat çeken bir adım atıldı. Buna göre borçların ilk taksit ödeme süresiyle yapılandırma süresi uzatıldı. Borç yapılandırma süresi 30 Hazirana ve ilk taksit için ödeme süresi ise 31 Temmuz'a uzatıldı.

BORÇ YAPILANDIRMA SON GÜN 2023...

Alınan karara göre borç yapılandırma için son başvuru tarihi 30 Haziran, devlete olan borçların ise ilk taksit ödeme süresi 30 Temmuz'a dek uzatıldı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...