Doğu Ekspres Treni biletleri tükendi mi? Doğu Ekspres Trenine bilet nasıl alınır?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Doğu Ekspres Treni biletleri tükendi mi? Doğu Ekspres Trenine bilet nasıl alınır?

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Havaların soğumaya başlamasıyla kış tatili severlerin en çok ihtiyacı olan Doğu Ekspres Treni oldu! İlgi odağı olan Doğu Ekspres Treni biletleri için aramalar son hız devam ediyor. Peki, Doğu Ekspres Treni biletleri tükendi mi? Doğu Ekspres Trenine bilet nasıl alınır?

En çok tercih edilen kış turistik yolculuğu olan Doğu Ekpres Treni için adeta TCDD sayfası çökmek üzere! En konforlu kış tatli olan Doğu Ekspres Treni için ise merak edilen biletler oldu. Doğu Ekspresi trenleri 2023-2024 sezonunda Ankara’dan 11.12.2023 ve 08.03.2023 tarihleri arasında Pazartesi, Çarşamba, Cuma günlerinde ve Kars’tan 13.12.2023 ile 10.03.2024 tarihleri arasında Çarşamba, Cuma ve pazar günlerinde hareket edecek şekilde seferler düzenlendi. 

DOĞU EKSPRES TRENİ BİLETLERİ TÜKENDİ Mİ?

Bilet fiyatları adeta dönemsel olarak değişmektedir. Kar yağışlarının yoğun olduğu turistik aylarda yataklı vagon fiyatları cep yakıyor. 11 Aralık 2023 tarihinde ilk sefere başlayan trene yoğun ilgi vardı. İlk seferden biletleri tükenen seferler için diğer aylara bilet fiyatları açıldı. 2024 tarihinde özellikle sömestr haftasıan ait seferler yüzde 80 oranında dolduğu iddia ediliyor. Yataklı vagonlarda kişi başı 1550 TL iken pulman vagonda 189 TL ödemeniz gerekiyor. Eğer biletinizi örtülü kuşetli vagondan alacaksanız fiyat kişi başı 339 TL oluyor. Biletlerin tamamen bittiğine dair bir kesinlik mevcut değil.

Doğu Ekspres Treni biletleri tükendi mi? Doğu Ekspres Trenine bilet nasıl alınır?

DOĞU EKSPRES TRENİNE BİLET NASIL ALINIR?

Doğu Ekspres treni; Ankara, Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan, Erzurum, Kars illerinden geçiyor. Ancak İstanbul, Eskişehir ve Konya'dan yüksek hızlı trenle Ankara'dan kalkan trene aktarma yapabilirsiniz. 26 süren yolculukta her şehri rahatlıkla görebileceğiniz kadar tren duruyor. "https://www.tcddtasimacilik.gov.tr/seferler/Turistik-Dogu-Ekspresi" adresinden girip biletlerinizi tercihinize göre raahtlıkla alıp ödeme yapabilirsiniz. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...