Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu: Selden etkilenen ilçelerde vergi ödemeleri ertelendi

- Güncelleme:
Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu: Selden etkilenen ilçelerde vergi ödemeleri ertelendi

Ekonomi Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanlığı selden etkilenen Demle, Finike ve Kumluca ilçelerinde vergi ödemelerinin 1 ay süreyle ertelendiğini açıkladı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Antalya’nın Demre, Finike ve Kumluca ilçelerinde selden etkilenen mükelleflerin mağduriyetlerinin önüne geçmek amacıyla vergi ödemelerini 1 ay süre ile erteledi.

VERGİ ÖDEME SÜRELERİ ERTELENDİ

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, “Söz konusu bölgeler faaliyet gösteren mükelleflerin Aralık ayı sonuna kadar vermeleri gereken beyanname ve bildirimlerin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine tahakkuk edecek vergilerin ödeme süreleri 1 ay ertelenmiştir” denildi.

https://twitter.com/HMBakanligi/status/1602648705563332612

ANTALYA KUMLUCA SEL FELAKETİ

Antalya’nın Kumluca ve Finike ilçelerinde gece saatlerinde sel felaketi meydana geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel nedeniyle 100 konut, 920 iş yeri, 497 araç ve 12 bin 500 dönüm seranın hasar gördüğünü açıklamıştı. Antalya Valisi Ersin Yazıcı sel felaketine ilişkin, "Koordinasyon halinde çalışmalara başladık ve an itibariyle ilçe merkezimizde sular çekilmiş durumda.” dedi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi 2 araçla vatandaşımızı kurtarmaya gittiğinde su altında kaldı. Çocuklarımız kendini kurtardı. Şehir merkezimizde bütün esnafımızın bodrum katları suyla dolu. Kumluca Belediyesi'nin otoparkta 245 aracı, vatandaşlarımızın araçları ve belediyelerimiz araçları su altında. 250 kilograma yakın bir yağışın olması dolayısıyla kötü bir afet yaşadık" diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...